Aktuelno Izdvojeno Некатегоризовано

Borisomobil

Svi ste vi, gospodo, ista…ono, rekla bih ja bilo kom političaru kad bi mi se pružila prilika, isto kao što je Dejan Stojadinović rekao gos’n bivšem kapitalnom ministru samo što ne bih kao on bila toliko blesava da na bilo koga krenem rukom.
Iako smo svi videli na snimku da je Stojadinović samo jednom uspeo da potkači Very Important Person i to posred face tokom izveštavanja smo dobili obaveštenje da ga je udario nekoliko puta, u potiljačni deo glave precizno centrirajući klemovanu venu. Stojadinović je izjavljivao da to nije uradio što je još jedan dokaz da je blesav a sud i stručnjaci su utvrdili da je u trenutku izvršenja bio svestan svog dela kao što je bio svestan da je to što radi zabranjeno. Proglašen uračunljivim i osudjen na dve godine. Sudije imale u vidu da je Very Important predsednik parlamentarne stranke što ekstra daje delu na težini, da je mene opandrčio prošao bi sa ukorom jerbo ja nisam VIP, jelte, nego obična blogerka.
Gosn Very Important Velja razočaran, on tipovao na najmanje tri godine jer je to bio klasičan pokušaj ubistva a isto bi odrapio i onima koji su krali a ne kraduckali, novinarima koji su mu seksualno zlostavljali ovce i svakome ko mu je stao na senku. Podsetiše ga novinari da njemu nasilje nije slaba strana, da i on ume i nogama i rukama al‘ im on lepo objasni da je šutiranje novinara sasvim normalno naročito ako ti je prethodno umrla majka. Ja ovo baš i ne razumem al’ ako on kaže – tako je.
E, od kako je Velja preživeo pokušaj ubistva u Srbiji se digla prašina koliko su poslanici, ministri, premijer & predsednik, oni bez kojih niti bismo umeli da živimo niti bi nam život bio lep sigurni u tranzicinoj zemlji Srbiji.
Što se mene tiče ne bi im falila ni dlaka sa glave ali bih da ih nema. Na političkoj, javnoj, bilo kojoj sceni odakle nam stavljaju ono na oči i govore nam – samo veselo, nadajte se, evo, sa’će bolji život, samo mi prvo da rasprodamo se što je ostalo a za vas i buduće naraštaje, pošto predsednik sve radi iz moralnih obaveza prema generacijama koje dolaze, uzimamo kredite.
Šta čovek, to jest, žena kao ja da pomisli nego – ma tornjajte se da vas moje oči više ne vide i bili zdravi, čitavi i svijetlog obraza, precima i potomcima, samo da vas ne gledam.

Prototip iz Kragujevca

Prototip iz Kragujevca

U jednom intervjuu, predsednik Srbije, tolerantno biće da ga nema, na pitanje kako njegovi vozači reaguju kad ulete saobraćajnu gužvu a on na primer žuri da prisustvuje snimanju neke serije ili da izjavu kako nećemo da skrenemo sa europskih puteva, izjavio je da su vrlo parlamentarni, jelte, ulete u kolonu i čekaju, svesni da svi negde žure, nije smrt zavrat, što bi rekle babe. Da imate nesreću da često, kao, ja prolazite putem koji vodi ka radnom mestu predsednika, videli biste koja frka nastane kad on ili neko od njegovih žuri, to sirene, arlaukanje, frka, tačno imam utisak da svaki autobus automatski treba da se pretvori u avion što može samo u crtanim filmovima. Ni hitna pomoć onoliko ne zavija kao oni. Gde da uspore, mož’ biti da neko primeti da je unutra predsednik ili neko od ovih Veri Important pa da mu svašta padne na pamet.
I tako, u svoj toj sekiraciji, kako da nam predsednik i ostali stignu na odredište a da ih ni muva ne uznemiri, desi se ova nesreća u kojoj je nastradao predsednik Poljske sa sve državnom vrhuškom.
Odmah smo obavešteni da nama takva tragedija ne može da se desi jerbo su naši obezbedjivači dostojnog života vrlo savesni i poštuju stroga bezbedonosna pravila pa nigde ne putuju istim avionom kad baš svi moraju da se pojave negde a ti ostaneš da crkavaš od sramote ko te predstavlja u svetu, premijer i ministri putuju jednim avionom a predsednik drugim. Znači premijer i ministri vrede kao predsednik. Ovo važi za bilo koje prevozno sredstvo od aviona, preko automobila, do broda. Procena bezbednosnih rizika za predsednike i premijere u svetu a i Srbija je svet, jelte, je procena „nulte tolerancije“, ‘oće reći, nema tolerancije, svaki šraf ima da radi kao švajcarski sat, automobili, avioni, kamioni a boga mi i brodovi ima da budu ispravni taman onoliko koliko ova zemlja nije.
I tako tudja nesreća postane opravdanje, nažalost, pa smo obavešteni da je blindirano vozilo u kome se vozi predsednk staro jedanaest godina što nije sigurno, u Tadićevom slučaju nije ni lepo pa će predsednik, brzinski kako se ništa u ovoj zemlji ne završava, do kraja nedelje dobiti novo blindirano vozilo koje po onim istim standardima ni pod razno ne sme biti starije od četiri godine i pošto je u pitanju Tadić, kako rekoh, garantovano će biti ispod čekića. Ne daj bože da ispadne da ni to nije baš bezbedno izradiće za njega neki Papomobil, kad može Papa može i car vaskolike Srbije.
Sinoć su nas takodje obavestili da postoje operativna saznanja, indicije i tako te stvari da je narko kartel Darka Šarića naručivao neka ubistva predsednika i još nekih ljudi, što ih ne ubiše nije poznato, imali su vremena. Meni indikativno kako to objaviše baš sad kad treba da se kupi novo vozilo.
Kako je izjavio Slobodan Homen – ‘’Posebno je indikativno da se pretnje upućuju predsedniku Srbije Borisu Tadiću, koji je po shvatanjima pripadnika ovih kriminalnih grupa glavni nosilac borbe protiv organizovanog kriminala’’. Ja kako slušam i shvatam, doduše nisam član narko kartela pa možda ne shvatam kako treba, Tadić je nosilac zacrtanog puta u europu a Dačić je nosilac borbe protiv kriminala al’ ‘ajd mora nečim u opštoj besparici i sa ispražnjenim budžetom da se opravda kupovina Borisomobila.
Istovremeno, zbog pretnji predsedniku, onog slučaja sa Dejanom Stojadinovičem koji je svašta pisao po Facebook-u, širenja interneta i povečanja korisnika istog, u okviru odeljenja za visokotehnološki kriminal pri MUP-u, formiraće se posebna jedinica za praćenje distribucije nedozvoljenog materijala ali i toga kakve se sve ideje šire po ‘’sajtovima, forumima, blogovima i Facebooku’’, ko u Srbiji na život gleda kako oni kažu a ko kako inače jeste. Pratiće sadržaje u vezi sa dečijom pornografijom ali i sadržaje u vezi sa terorizmom, pretnjama, mržnjom, pozivima na ubistvo i slično.
Ako primete da na primer neko meni preti da će da mi polomi obe noge kao ona onom piscu u filmu ‘’Mizeri’’ ‘ladno će da predju preko toga, da ne mrsim okolo ne bi mi niko ni pretio, sama ću da budem kriva ako me neko zaskoči al’ ako primete da neko nešto kaže za predsednika, ministre & poslanike e to je već državna stvar! Funkcionisanje države ne sme da se dovede u pitanje, ne daj bože da se nekome nešto desi. Bez mene država ima da funkcioniše kao po loju.
Pa u vezi svega toga da iznesem svoju ideju pa šta mi bog da.
Kao što rekoh na početku – svi ste vi, gospodo ista govna. Ovo nije pretnja nego zaključak.
Ako me budete propratili iz tog specijalnog odljenje i ako vam se zaključak ne bude svideo možete samo da mi pljunete ispod Windowsa.
A ideja mi je da vas nema na političkoj sceni. Širim gde stignem i kako stignem i na inernetu a i van njega.
I to uopšte nije pretnja nego pusta želja.
Vi sad kako hoćete.

O autoru

Mirjana Mimica

Napiši komentar

/* ]]> */