Aktuelno nE-stav Specijal Некатегоризовано

Još samo Igara

Pozivaju se svi radnici likvidiranih preduzeća da se, 26.09.2009. godine u 19h, okupe na platou ispred Doma Kulture. Odmah po okupljanju, organizovano će se otići na besplatan koncert g. Željka Samardžića koji se održava ispred likvidirane JU Sportski centar, preciznije, dela te JU koji se odaziva na Sport Caffe, koji se, iako likvidiran, uspešno iznajmljuje.
Tako će se na miran i dostojanstven način obeležiti način likvidacije JP i JU u Boru. Mole se radnici Centra za kulturu, JP ŠRIF i JU Sportski centar da povedu svu svoju bližu i dalju rodbinu, kako bi na koncertu, koji je besplatan, a daje se i besplatno piće, atmosfera bila neponovljiva.

Dođite na ples

Dođite na ples

Koristimo priliku da pozovemo radnike (likvidirane i ne likvidirane) i ostalih JP i JU da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj. U razgovoru sa svojim prijateljima iz već likvidiranih, moći ćete da se upoznate na način kako ćete i vi uskoro biti likvidirani.
Time će se pokazati da su Stari Rimljani, napokon, u XXI veku, u malenom Boru, na granici sa EU, prevaziđeni. Njihovo „Hleba i Igara“ umanjeno je na samo „Igara“. Hleb nam nije potreban.

Uvek Vaši:

Savez mlatih Bora
NVO Bez Panje i Monji
GG Živim za koncerte
NGO Kontejner je naš McDonalds
Ekološka organizacija Se Vije Dim
i ostali mnogobrojni organizatori

(Milan Milićević)

O autoru

Zoran Stanković

26 komentara

Napiši komentar

/* ]]> */