Bor Kultura

Koncert Paje Vučkovića

Jedan od najvećih muzičara koje je Bor ikada imao, gitarista Vladan Paja Vučković, održaće koncert sa svojim bendom 04.maja u 20h u renoviranoj sali Muzičke škole.

Paja Vučković dolazi, posle duže pauze, u rodni grad sa mladim i ambicioznim bendom u potpuno novom izdanju, spreman da publici pokloni višesatni nastup pojačan doživljajem sa video zida i, specijalno u ove svrhe, pripremljenim ozvučenjem i produkcijom koncerta od strane starog estradnog vuka i producenta Pere Kaluđerovića, takođe Boranina.

Iza Vučkovića su godine solo karijere i nastupa sa najvećim imenima poput Zdravka Ćolića, Željka Samardžića, Kikija Lesandrića i drugih velikih imena srpske estrade. Takođe, Vučković je obajavio pet albuma instrumentalne muzike od kojih se, u Boru i za borsku publiku, izdvajaja album vlaških instrumentala „Na istoku zapada“.
Koncert počinje u sredu, 04.maja u 20h, a karte se po ceni od 100RSD mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu od srede u 09h. Sav prihod od prodaje karata je namenjen u humanitarne svrhe.

O autoru

Zoran Stanković

2 komentara

Napiši komentar

/* ]]> */