Izdvojeno Некатегоризовано

Ljudi sa stavom

Dragi prijatelji,

Blog koji se nalazio na adresi opsinabor.com prestao je da postoji. „Opština“ nije nestala voljom onih koji su njen nestanak želeli. „Opština“ odlazi u istoriju kao najposećeniji blog u Srbiji, kao politički najuticajnija internet stranica u Timočkoj krajini. Kao mesto na kojem se iznosila istina zahvaljujući kojoj su sprečene mnoge malverzacije onih koji raspolažu našim novcem. „Opština“ je samu sebe prerasla i mora da poraste.
Velika opština postaje regionalna, postaje mesto sa jasnim stavom, postaje e-stav.
Od 1. septembra na ovoj adresi moći ćete da iznosite svoje stavove, da pročitate stavove drugih i da aktivno učestvujete u političkim i društvenim događanjima u celoj Timočkoj krajini. E-stav će zadržati sve dobre osobine „Opštine“. Svako će moći da objavi ili komentariše tekst i tako iznese svoj stav. Komentari će biti objavljivani odmah po prijemu, bez cenzure, a tekstovi kada ih pregleda i prihvati uredništvo. Naravno, ne zbog stavova u tekstovima, već zato što ćemo objavljivati samo tekstove koji imaju određen kvalitet. Novost je mogućnost pisanja pod pseudonimom, za one koji se boje da otkriju svoj identitet, ali će ime autora morati da bude poznato redakciji. Novost je i to da će e-stav imati uredništvo koje će se starati o kvalitetu sadržaja i garantovati da u tekstovima i komentarima nema vređanja i govora mržnje.
E-stav je ideja, pokret i pobuna onih koji imaju svoj stav. E-stav je mesto za sve nas koji ne želimo da ostanemo indiferentni prema našoj zajedničkoj, uglavnom užasavajućoj stvarnosti. E-stav je mesto za kritikovanje onih koji su na vlasti ili u opoziciji, ma ko oni bili. Mi koji e-stav pokrećemo, obećavamo da nikada nećemo pristati na ma koju vrstu pritiska. Radimo volonterski i očekujemo vašu volontersku podršku.
Na adresi urednistvo@e-stav.rs očekujemo vaše tekstove već od danas.

Hvala za dosadašnju i buduću podršku.
Uredništvo

O autoru

Zoran Stanković

27 komentara

Napiši komentar

/* ]]> */