Aktuelno Društvo Kultura Zaječar Некатегоризовано

Ružičasti gradonačelnik

Novi realiti-šou televizije Pink, „Farma“, trebalo bi da počne s emitovanjem 19. septembra, kada će gledaoci napokon videti ko su 14 poznatih osoba koje su se nedavno uselile na seosko imanje bez struje, kupatila i drugih pogodnosti modernog života. U javnosti se već neko vreme spekuliše ko su potencijalni učesnici „Farme“, a kao najizvesniji pominju se pevačica Rada Manojlović i njene kolege Milan Topalović Topalko, Svetlana Tanasić (Big Mama), Nikola Rokvić, Olja Crnogorac, modni kreator Saša Vidić, Aleksandar Jovanović i Tamara Todevska. Kao potencijalni farmeri viđeni su i roker Bora Čorba, pevačica Snežana Mišković Viktorija i Đorđe David (bivši pevač grupe „Generacija 5“). Na spisku mogućih učesnika nalaze se i Milan Mumin, Peđa D’Boj, Milić Vukašinović, Maja Nikolić, narodnjaci Džej, Vesna Zmijanac, Darko Filipović, Tanja Savić, Milica Todorović, Dara Bubamara, Era Ojdanić, ali i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić (48), koji bi mogao biti jedini političar u ovom šouu…
… Serijal će trajati oko 100 dana.

(Farma.in.rs)

A Boško je tražio svega dva meseca neplaćeno.
Da`l slabo računa, da`l planira da će da ga izbace ranije, da`l mu je mnogo da tri meseca ne prima platu, ne znam.
Ali da obožava da se pojavljuje na televiziji to je jasno. Mada, samo kada su u pitanju neformalne situacije ili kada situaciju u potpunosti kontroliše.

Zaječar u srcu

Zaječar u srcu

Pink baš ne može da kontroliše, ali ima dovoljno uticaja (čitaj: novca) da se redovno pojavljuje u Piramidi ili da se ubaci u reality show tipa Nemoguće misije ili Farme.
Ako pratite ponekad TV Pink, obratite pažnju na to ko sponzoriše sve te šou programe i ne samo njih (prikazivanje filmova, recimo). Naravno, Beoton, firma generalnog sekretara njegove stranke, Saše Mirkovića.
S obzirom na gornji spisak učesnika, mislim da je konačno našao pravo društvo. Što manje političara, što manje onih koji imaju veze sa dešavanjima u Zaječaru, Bošku lepše i prijatnije. Obaška što je na farmi zabranjeno trabunjanje o politici.
Sve je tom čoveku šminka i estrada. Samo neka šljašti.
Od Zaječara je napravio Potemkinovo selo i pola grada upregao da leđima podupire kulise. Druga polovina je sa druge strane, naravno.
Ovi što podupiru, znaju zašto to rade – isplati im se, a ovi drugi su valjda hipnotisani, šta li.
Još i plaćaju privatnu TV Zaječar 20 miliona godišnje da slušaju i gledaju kako im je sve lepo i cvetno. Toliko je, recimo, u Boru (u kome Boškovi imaju presudan uticaj u opštinskoj vlasti) izdvojeno za sva sportska društva u gradu u toku cele prošle godine.
Svega na toj televiziji ima osim prenosa sednica Skupštine grada. E, to Boško baš i ne vole. Ne voli da mu se građani sekiraju. Što bi oni morali da slušaju o tome koliko je budžet zadužen? Zašto bi ih uopšte to zanimalo?
Važno je da muškatle cvetaju.
Ali fekalije ne odnosi kanalizacija već idu u septičke jame u sred Zaječara.
Megatrend skoro da nema više kapaciteta da primi studente, samo štancuje menadžere. Ko topčiderska štamparija `93.
Svako malo čujem kako taj i taj završava fakultet kod “Boška & Miće”. Kad si upisao? Prošle godine. Dokle si stig`o? Šta dokle, apsolvirao bre… I šta ćeš kad završiš? Pa da budem menadžer. Kome, gde? Otkud znam… negde, nekome… kao Saša. Ili ću da se učlanim u PŽK I bog da me vidi. Ili u G-17, isti đavo.
Privatnici više ne otvaraju ništa po Zaječaru. Šta je otvoreno, otvoreno je. Osim ako nije zatvoreno. Dažbine su nekoliko desetina puta veće nego u drugim gradovima.
Priča mi vlasnica hotela “Tis” da 770 000din plaća gradu. Što za zemljište, što za iznošenje smeća, što za… ma ne zna ni ona žena više za šta.
Važno je da Megatrend radi bez problema. A kad radi Megatrend, onda ima i “Zvezda Granda”, onda ima 50 000€ za Severinu, onda ima teren za golf. Što ne može Megatrend, doplati Saša Mirković parama Borana.
Kad Borani neće koncerte, neka idu u Zaječar da gledaju. Uostalom, platili su, kako rekoh.
A i Boško je originaly Boranin.
Sve je to isto, šta ima veze.

O autoru

Zoran Stanković

9 komentara

Napiši komentar

/* ]]> */