Aktuelno Bor Društvo Некатегоризовано

Summer in the City

Dvadeset prvog juna počeće leto, čak i u Boru.
Dve hiljade kilometara severozapadno počeće najvažniji teniski turnir na svetu, a skroz dole na krajnjem jugu kopnenog dela Planete igraće se dve ili tri sasvim nezanimljive utakmice World Cupa koje će ipak pratiti pola Sveta.
Tog, najdužeg dana u godini, neki od nas će svoditi račune svog političkog delovanja u prethodnom periodu.
Ostali Borani, kojih je mnogo više, oni kojih nema ni na jednoj od desetak odborničkih lista, probiće se tog jutra kroz tone iscepanih plakata do svog radnog mesta i uglavnom će biti nervozni zbog početka još jedne radne sedmice posle vikenda na Jezeru.
Hoću da kažem, ništa se spektakularno neće desiti (nadam se da neće, mada se sa ovim vulkanima i zemljotersima i srpskom fudbalskom reprezentacijom nikad ne zna).
Bor će tog dana dobiti novu vlast, što u svetlu gore pomenutih događaja i činjenice da će se na pedesetak mesta u svetu još uvek ratovati zaista deluje nebitno.
Ali, mi ne možemo da utičemo ni na rezultate mečeva na Wimbledonu ni na ratove u Africi.
Mi možemo da utičemo samo na svoje živote (možda male, ali jedine koje imamo) u okviru ovog malog prostora u kome ih uglavnom provodimo.
Tužno je to i svakako nije u redu da kvalitet našeg života u velikoj meri zavisi od dobre volje tridesetak osoba koje će se useliti u zgradu Opštine.
Kažem, tužno je, ali je tako.
I to možemo da prihvatimo i povedemo računa kad budemo glasali ili da se pravimo blesavi i pustimo da sve nastavi da ide svojim tokom pa kako nam bude.
Kao što znate, ja sam na listi Liberalno demokratska partija – Čedomir Jovanović.
Nikada vas nisam lagao, pa neću ni sada. Lista nije ispala sasvim onakva kakvu sam ja želeo da vidim.
Bar petoro među vama koji ovo čitate ste mogli da budete na njoj, neki od vas i na čelu, ali niste.
To je bila vaša odluka, a ne moja ili LDP-a.
Ipak, ovo je i dalje najbolja lista.
Poslednji na njoj (mada kod nas raspored nije pravljen prema kvalitetu) za mene je bolji od prvog na bilo kojoj drugoj.
Prosta činjenica da je neko na listi LDP-a koji je dve godine radio onako kako je radio govori da se radi pre svega o hrabrim ljudima.
Jer, nastaviti borbu koju smo u te dve godine vodili znači biti trn u oku mnogim moćnim ljudima iz senke i stalno biti na ivici gubitka lične i porodične egzistencije.
Mi to dobro znamo, vi samo naslućujete.
Jebeno je zameriti se u istom danu i Sosi i DS-u i Ničiću i SNS-u i radikalima i ko zna kome još za koga pojma nemaš da si ga dokačio nekim tekstom na internetu ili konferencijom za novinare.
Naravno da hrabrost nije dovoljna, ali je svakako neophodna, zato je i navodim kao glavni kvalitet ovih ljudi.
Koliko smo sposobni možemo da pokažemo tek kad uđemo u vlast i suočimo se sa problemima.
A ovoga puta svakako imamo šansu.
Sve ankete pokazuju porast popularnosti u gradu jedino LDP-a. Pitajte radikale i Vjericu Radetu ako ne verujete. Kakvi god da su, u takvim stvarima nikada nisu lagali.
Od izbora u Negotinu, cilj LDP-a se popeo na 17%.
Dobro, Negotinci su počeli iz povoljnije pozicije, ali tim pre izazov za nas je veći i ozbiljniji, ali nije neostvariv.
Naredne tri nedelje će biti finale onoga što smo radili dve godine.
Šta smo i kako smo radili, znate dobro svi vi.
Da li je bilo dovoljno za 17%, vi ćete i da procenite.
Pričaćemo o tome ponovo 21-og juna.
Dugačak je to dan, najduži u godini.

O autoru

Zoran Stanković

107 komentara

 • Zorane 17% je veoma velika cifra za Bor. Želje i ambicije (a i zasluge za realno sagledavanje stvari u Boru) su jedno ali realno gledano za LDP je to u Boru veoma mnogo. Nemaš predstavu koliko bi voleo da se to desi ali mislim da je 7% cifra koju će te osvojiti ! Mnogo je lista i opet će biti „razbacivanja“ glasova a i dosta će otići u „bunar“. Za LDP sa ovom listom sve preko 6% je uspeh! Sigurno ste ispred SRS, DSS, VDSS pa čak i PŽK-a koji će možda biti iznad cenzusa jer je u koaliciji sa G-17 ali čisto sumnjam ( a i nadam se da neće) ali ostali su ipak jači. Negotin je bio priča za sebe a Bor je sasvim druga! Videćemo.

 • Treba u što većem broju glasati za LDP i druge, na lokalu neiskompromitovane stranke (ovde ne mislim na SNS-partiju bivših radikala), ne samo da bi ušli u opštinsku vlast, već i da bi u neminovnoj koaliciji imali dovoljno snage da se odupru društveno štetnim/nezakonitim potezima jačih koalicionih partnera.

 • Koliko me secanje sluzi „nosilac liste“ se slikao i sa Milutinovicem i sa Slobom (bog da mu dusu prosti) i posle svakog slikanja trajali su vrlo kratko (savetnici predsednika su morali da bar neke likove uklone iz okruzenja) meni je stvarno bilo mucno kada sam ovo gledao.Da li je moguce da u Srbiji ne postoji jedan lik koji moze da bude generalni RTB Bor a da nije „nosilac liste“?

 • Slobodno možemo preneti obaveštenje naših kolega iz Bora upućeno biračima da slobodno glasaju za koaliciju oko SNS-a,jel zaokruživanjem broja ispred te koalicije glas ne ide SNS-u i Tomislavu Nikoliću,već direkno G-17+ i Mlađanu Dinkiću.
  U jednu ovakvu tvrdnju su naše kolege iz Bora sigurne i u narednim danima će pokušati to i da dokažu argumentima sa kojim raspolažu.

 • Joш је горе глас дати онима којима је „стручност испред политике“, тј. Г-17. Познајући их, општински буџет би издвајао огромна средства за ткзв. пројекте, потпуно беспотребне и са нереално високим буџетима, од којих би само координатори истих (млади дипломирани политиколог и слични „стручњаци“) и њихови пријатељи имали огромне користи. Јер, као што је добро познато, ниједан пројекат на територији општине Бор (стратегије развоја, бизнис инкубатор центар, обнова куће Карађорђевића у Бањи, просторни план, матична служба Удружења говедара, електронска управа, на десетине „едукација“…) није прошао кроз фазу провере резултата/ефеката уложених средстава, на основу чега би између осталог био оцењен и „рад“ лица која су била одговорна за наведене пројекте.

 • Šta bi se događalo/šta će se događati sa parama iz budžeta opštine Bor može se videti i ovih dana kada se npr. gradi 3.traka na slatinskom putu i kružni tok na ulazu u grad. A to u prevodu znači, 3. traka u dužini od 200 metara je potpuno nepotrebna, jer na tako kratkoj i ravnoj deonici ne može biti zagušenja saobraćaja, a pored toga uništava se ono malo zelenila u NGC-u što je preostalo nakon davanja lokacija za hotel, benzinsku pumpu i plac Saše Mirkovića. Raskrsnica je takođe sasvim funkcionalna i ne vidim smisao da se potroši 40 miliona dinara na kružni tok, a naročito u situaciji kada su pare nužno potrebne na 100 strana. Zašto se godinama ni dinar ne ulaže u otvaranje održivih/potrebnih radnih mesta u proizvodnji i potrebnim uslugama? Npr. u sakupljanje i preradu sekundarnih sirovina, u izgradnju sistema za navodnjavanje poljoprivrednih površina/odbranu od poplava u Šarbanovcu, u aktiviranje Kapije grada, u završetak 2 zgrade za izbeglice započete pre 10-ak godina. Ili makar u uklanjanje pasa lutalica, divljih deponija, postavljanja klupa širom grada, rad javne kuhinje.
  Ali šta očekivati od vlasti koja najavljuje 2 novčana „bonusa“ zaposlenima u zdravstvu, školstvu, policiji… u iznosu od ukupno 10.000 dinara? Zar nije humanije/racionalnije te pare dati onima koji su bez posla/prihoda/zdravlja/stana/obrazovanja?
  Ja svoj glas zaista ne želim da dam onima koji licemerno i bezobzirno i nepotrebno troše poslednje resurse budućih generacija. A vi?

 • @Zoran Stanković

  Ako se ja dobro sećam, ni Blagoje ni Dinkić nisu rekli koje godine će biti završena studija za izgradnju „nove“ topionice.
  Neko reče da je „svečani“ završetak studije zakazan za 10. jun, ne znamo koje godine. Mada mi se sve više čini da će ipak svečano presecanje vrpce i bacanje lopate betona u neku svečanu rupu biti zakazano za 19. ili 20. jun tekuće godine u udarnom terminu TV dnevnika u pola osam (i to ovog novog-starog RTS dnevnika sa špicom iz devedesetih, samo sa novim glumcima).
  Doduše, na našoj borskoj političkoj sceni, čak su i glumci ostali isti. Blagoje na čelu, a za njim Nova demokratija sa po nekim bivšim JUL-ovcem, koji su radi prerušavanja pustili kosu.

  Svaki novi dan sve me više podseća na Borine stihove:

  ….Pogledaj bagru, anđele,
  njihova duša je prokleta,
  svima su stavili amove,
  sebi sagradili hramove,….

  http://www.youtube.com/watch?v=fcbQ7fuKuSE&feature=related

  P.S. A baš sam bio nestrpljiv da vidim kako su u studiji rešili finansijsku opravdanost rekonstrukcije (krpljenja) stare topionice.

 • Ja tipujem na 18. jun.
  To sa topionicom postaje španska serija. Danas čujem da su i u RTB-u priznali da su gubici prošle godine iznopsili 85 milona a ne 45 kako je Blagoje izjavio onomad.
  Ko više štiti tog čoveka i zašto, prosto je neshvatljivo…

 • @Zoran Stanković

  Eno, piše i u Borskom Problemu. Ali kažu da je 35 miliona dolara gubitka napravljeno pre 2000. godine. Nešto ne mogu sad baš da se setim koji su direktori bili u RTB-u, RBB-u, TIR-u tada.

  Čak i da je to tako, ostaje gubitak od blizu 50 miliona dolara koji se odnosi na prošlu godinu i sadašnjeg generalnog direktora, koji svojevremeno reče da je gubitak RTB-a čak za milion dolara manji od planiranih 46 miliona dolara. Ali, sad ispade da je za 4 miliona dolara veći od planiranog gubitka.

  Koju li će priču sad Blagoje da izmisli da bi se opravdao i ovoliki gubitak prikazao kao neverovatan poslovni uspeh?!

 • Nisu Blagoje i Mladja mogli da kazu koje godine ce biti zavrsena studija jer u toj stranci barataju sa cinjenicama zvanim:“prema nekim pricama koje KOLAJU po gradu…“To ti je retorika diplomiranih polotikologa… 🙂

 • „Nigde nas ne vodi put da se RTB održava novcem iz republičkog budžeta.“ (Blic, 31.05.)
  Ovo je Cedina 100%-tno tacna konstatacija.
  Druga je stvar da li se ovakvim izjavama moze do pobede i glasova biraca 🙁

 • Ono što mene interesuje, što niko nije spomenuo, a na RTZ-u nesme ni da se objavi, jeste pitanje, zašto pri predaji liste URS-a, pored Dinkića i Ljajića, nisu prisustvovali i Ničić i Mirković?
  Oni su koalicioni partneri, iz Bora su i jedan i drugi, znači „njihov teren“, predsednik i potpredsednik Pokreta koji živi od Zaječara, a sada bi malo i od Bora i Borana? Da li je neko od novinara, pri predaji liste URS-a, postavio ovo pitanje Dinkiću ili Ljajiću?
  I još samo nešto, preporuka političkim oponentima Pokreta koji živi od Zaječara tj. Bora, neka se samo pozovu na čuveni Ugovor sa građanima Boška Ničića od 2004.g., u kome je obećavao kule i gradove (4500 novih radnih mesta, energana, zatvorena pijaca, nova autobuska, odmaralište u Baošićima, banja u Nikoličevu, zatvoreni bazen itd.), a Zaječarci dobili pečene volove, vatromet, skupe rukometašice, turbo folk pevaljke, i da vas ne zamaram na šta su sve bacali pare Zaječaraca.
  Plašim se da ako je izlagao dobar deo Zaječaraca, to ne učini i u Boru. Morate da upozorite građane, jer će posle toga biti kasno za kajanje!!!

  Pozdrav od kolege iz Timočke revije!

 • Zato se Bole i ne pojavljuje u Boru,zna da kod Borana moze da prodje samo ako nemaju pojma da glasaju za njega…Nego ucenise Sosu da mora da bude nosilac liste,a zna se ko ce da deli kolac od 2-3 odbornika,ako i toliko osvoje…Boletu moze svasta da se pripise,ali nije naivan…i 2008.se PZK pojavio sa 3 odbornika,a nisu ni imali kampanju…

 • Today
  Velja-selja i Neverne Tome bili u MZ Sloga.
  Hteli i u MZ Staro selište, ali dobili špic u dupe, i prijavu što su oblepili opštinsku zgradu. Odbijeni su jer se nisu propisno najavili.
  Ja mislio oni maheri za poslovnike, pravilnike i zakone, kad ono …
  Kako ćete bre da uđete u opštinu kad ne znate ni u MZ?

 • Od danas na blogu LDP Bor možete pitati sve što Vas zanima bilo kog kandidata sa odborničke liste
  Liberalno demokratska partija – Čedomir Jovanović
  i odgovor ćete dobiti u najkraćem mogućem roku. Po Vašoj želji odgovor će biti objavljen javno ili ćemo Vam ga poslati na e-mail.
  Naravno, dobrodošle su i sve sugestije i predlozi koje ćemo, posle zajedničkog razmatranja, rado prihvatiti i ugraditi u naš program.

 • Lista je večeras proglašena pod rednim brojem 8! Zbog tehničkih razloga ima 34 kandidata.

  1 Раде Михајловић специјал.биохемије
  2 Симонида Гаврић PR менаџер
  3 Милан Петровић професор
  4 Зоран Ђорђевић машинобравар
  5 Никола Ђурић пензионер
  6 Горан Неграновић возач
  7 Ива Станковић студент
  8 Весна Сокочанин хемијски тех.
  9 Владан Николић пензионер
  10 Милена Анђелковић туризмолог
  11 Синиша Костић пензионер
  12 Наташа Радовановић др.металуршких наука
  13 Аслан Јашари незапослен
  14 Ружица Стојић дипл.инг.металургије
  15 Данијела Трајковић референт
  16 Живојин Јовановић професор
  17 Дарко Лхотка Студент
  18 Слободан Максимовић машински техничар
  19 Дрита Јашари радник
  20 Наташа Јовановић Дипл.инг. металургије
  21 Мирјана Станојевић машински техничар
  22 Игор Милковски машински техничар
  23 Оливера Вујић Незапослена
  24 Даворин Димитријевић Економски техничар
  25 Миљан Нововић економски техничар
  26 Далибор Крајић возач
  27 Срђан Јанковић продавац
  28 Ненад Карунтановић радник
  29 Гордана Рајић економиста
  30 Срђан Илић аутомеханичар
  31 Драган Босијоковић Машинбравар
  32 Вексин Николић пензионер
  33 Боро Међед Маш.инг предузетник
  34 Ненад Виденовић Економиста
  35

 • Ono što mene interesuje, što niko nije spomenuo, a na RTZ-u nesme ni da se objavi, jeste pitanje, zašto pri predaji liste URS-a, pored Dinkića i Ljajića, nisu prisustvovali i Ničić i Mirković?

  Pa će pitamo sutra uveče Sosu ili ko već bude u studiju TV Zaječar. 🙂

 • Imam i ja jednu molbu za sve borske politicare:
  -osim mostova, nadvoznjaka, trotoara, i ostalih gradjevina
  -pored svih politicara koji ovih dana dolaze u nas prelepi grad
  -pored svih aktivnosti u predizbornoj kampanji

  Da li imaju mogucnosti da obrate paznju na sve nase prosvetne radnike koji su sa decom postigli izuzetne rezultate u ovoj skolskoj godini? Da li postoji mogucnost da odvoje dvesta dinara za neku medalju ( karikiram) i malo časti kojim bi nagradili profesora koji je bio na četiri republicka takmicenja sa razlicitim ucenicima jedne skole i koji je uspeo sa jednom devojcicom da stekne uslov za evropsko takmicnje?
  I da ne bude da samo mislim na profesora iz skole u kojoj i ja radim, prevashodno mislim na sve borske profesore koji su zablistali uz svoje ucenike?
  Nijedna skola nije u mogusnosti da se bilo cime isprsi i nekako nagradi ove divne i radne ljude, zato postavljam pitanje tamo gde „ima“. Ocigledno je da ima, vec se pokazuju rezultati tog bogatstva…
  Unapred se izvinjavam sto gledam u dzepove politickim partijama, samo mi palo na pamet, pa reko da pitam???

 • Pitajte Zorane, ko god bio od tog štetočinskog Pokreta u studiju RTZ-a. Ukoliko vam treba neki podatak kako i šta rade u Zaječaru, koga i kako zapošljavaju, koliko su nas zadužili, i imamo još mnogo toga. Inače nama je pristup na RTZ-u ZABRANJEN, tako da osim preko novina, nemamo mogućnost da na drugi način obavestimo građane.
  Možeš da se javiš i da se pre emisije vidimo, odvojićemo vremena bilo ja ili Miljko, kolega iz Timočke revije.

 • Video sam listu SNS I NS na jednom blogu (BI), koji je sada njihovo glasilo, i oduševljen sam!!!! Kakva „skupina“ svaka čast!! Imaju velike šanse ali ne znam za šta! Koliko plakata lepe da je to strašno!! Izgleda da samo to i znaju da rade!! Konkretan program nisam video sem što kažu da ako oni pobede sve će da krene i procveta u Boru!! Kako ? Nisu rekli. Možda će smisliti nešto ako pobede. Sreće je što to se neće desiti.

 • Na reklami interesno-interesne koalicije G17+,PZK i SDP nema nigde imenaG17+ a ni PZK…Jel to neka „slovna greska“ ili se PZK utopio u G17,ili obratno?…Ako neko ima njihovu listu neka je objavi…Da vidimo kako su se ostali naucnici osim Sose rasporedili na listi?Ispade Sosa najgori covek na svetu sto je prihvatio na silu da bude nosilac liste,a vrlo dobro se zna da se interesno-interesnoj grupaciji ne prilazi i u nju ne izlazi iz ubedjenja…

 • A, sinoć je bilo vrlo zanimljivo u RTV Zaječar!

  Čekali smo početak emisije u prostoriji ispred studia kad je naišao Rankić. Nikoga nije pozdravio prilikom ulaska u prostoriju, ali se zato vrlo srdačno pozdravio sa bivšim koalicionim partnerom iz PŽK, Dragomirom Mirkovićem. Stara ljubav ipak zaborava nema 😉 pa bismo mogli da očekujemo, ako pređu cenzus da ponovo pokušaju da sklope raspadnutog i trulog koalicionog stvora, koji je Bor doveo do stanja u kome se nalazi.
  Što se tiče nastupa u emisiji, Dr. Zlata Marković ga je poklopila u svakom pogledu i Rankić je prvi put otkad ga znam izašao besan i poražen iz neke političke emisije 😛 😛 😛

  Videćemo večeras ko će s kim moći u koaliciju i kakve će stavove iznositi stranački prvaci?

 • Što se tiče nastupa u emisiji, Dr. Zlata Marković ga je poklopila u svakom pogledu i Rankić je prvi put otkad ga znam izašao besan i poražen iz neke političke emisije

  Ja baš nisam tako video emisiju, ali dobro… to su lični utisci.

 • Nije mi jasno, da li si čekao (šta si ćekao?) ispred studija, ili si gledao (šta si gledao?)?
  Radikali Black & Hard VS. Radikali White & Light
  Rezultat može biti samo: teško sranje.
  P(r)omen(e) za Bor.
  Ima se, može se.
  Za jednog smo jači. Mada mi nije jasno ko je taj jadan: Mlađan, Rasim, Boško & Saško, Sosa?
  I još, sinoć je viđen Saša u neobeleženom džipu, marke Mercedes. Došao je u prostorije Pokreta za Kradju.
  Današnja vest u novinama je da se Dida Čaročija uselila na Mali Kalemegdan. Saša izabran u UO Red Star.
  Neko ko je vikao Švabama Aufiderzen, ko je oslobađao park u Bariju od Francuza, ko je držao sat vremena otet JATov airplane u Bariju (do ispijanja boce Džonija Šetača), od danas sam navijač svih ekipa koje budu igrale protiv Zvezde, samim tim i Lirije, i Prištine, i Đakovice, …

 • od danas sam navijač svih ekipa koje budu igrale protiv Zvezde, samim tim i Lirije, i Prištine, i Đakovice, …

  Potpisujem ovo. A samo da se zna da sam član kluba navijača od svog rođenja. Ćale me je učlanio 12.XI 1962, a danas se isčlanjujem.

 • Zvezdaš sam od rodjenja ali ako je ovo istina da je s.m. u UO Crvene Zvezde odričem se Zvezde i želim joj da bude u istoj ligi sa Belom Rekom!!!! Neka propadne skroz na skroz i da na mestu gde je Marakana izgrade tržni centar da se i ne zna da je tu nekada bio FK Crvena Zvezda!!!!!!!!!

 • Pomaže Zvezdi… Saša Mirković
  Menadžer Marije Šerifović u Zvezdi

  Poznati muzički producent Saša Mirković izabran je za člana Upravnog odbora novoformirane košarkaške akademije „Red star“, koja će poslovati na Malom Kalemegdanu. Osim Mirkovića, koji je poznat kao menadžer Marije Šerifović, pobednice Evrosonga 2008, član UO postao je i iskusni košarkaški stručnjak Bratislav Đorđević, dok je predsednik fondacije nekadašnji portparol crveno-belih Jova Maksimović.

  – Veoma mi je drago što sam pozvan da budem član ove organizacije koja se, prevashodno, bavi decom. Naš cilj je da im na Malom Kalemegdanu obezbedimo najbolje uslove za bavljenjem košarkom, kako bi jednog dana postali članovi seniorske ekipe Zvezde. Osnivačkoj sednici skupštine prisustvovao je i predsednik kluba Vladislav Lučić, koji je bio veoma zadovoljan idejama i programima koje smo prezentovali – rekao je Saša Mirković.

  Pogrešio sam. Nije u UO FK Crvena Zvezda već u „vidi gore“ ali to ne umanjuje moje negativno mišljenje o Crvenoj Zvezdi uopšte!!!! Pa što ga ne postave i za nekog vladiku!!!! BLJAK! FUJ! Jadan smo ti mi narod!!!

 • Gospodo Borani, na predstojećim izborima, kako vam volja, birajte koga hoćete, a mi Vam uz bilo kog pobednika poklanjamo ŠTETOČINU Boška Ničića.
  On je Vaš, pa ga uzmite nazad, dosta smo mi sa njim “cvetali“, sad malo i Vi procvetajte sa Vašim Boletom. Pozzz

 • Inspektore Ginko – Sada je, pored bolete, i saša mirković vaš!!! Kupio je TV Zaječar. TV Bor je spašena! Petog juna, u subotu, imate proteste. Puno uspeha na njima i da što pre krenete sa „metlanjem“ Zaječara! I kakvo bre crno vracanje boleta u Bor! Nemoj tako grubo da se šališ!!! On Boru nedostaje kao „svinjski grip“ !! Pozdrav

 • Ajde da unapred postavimo pitanje: Koja stranka – koalicija – GG sme da kategorički kaže, pre izbora, da ni po koju cenu neće u postizbornu koaliciju sa preobučenim Pokretom za Krajinu koji se sada predstavlja kao Unija regiona Srbije??? To je svima jasno mada se Ničić i Mirković nigde ne pojavljuju!
  Borski Pokret sme da kaže: nikad i ni po koju cenu u koaliciju sa Unijom regona Srbije tj. presvučenim pokretom za Krajinu!!!
  Da čujemo ostale?!?!?!?

 • Već sam rekao da nisam obavezan da odgovaram na glupa pitanja, ali evo… naravno da nećemo.
  Međutim, ja ne vidim kako će ta koalicija uopšte da pređe cenzus pa ne znam zašto o tome razgovaramo.

 • Pitanje uopšte nije glupo! Ta koalicija će (na žalost) preći cenzus ako nizbog čega drugog ono zbog SDP-a. A ond će se postaviti pitanje matematike i većine!
  Dakle, BP i LDP neće u postizbornu koaliciju sa prerušenim Pokretom za Krajinu koji se sada zove Unija regiona Srbije! Pamti narode borski ko je šta obećao!!!
  Šta je sa ostalim listama?

 • I DS ne ide u koaliciju sa PŽK-om. Bilo je i na TV-u. Sa G-17 mora jer su u koaliciji „na nivou“ samo ne znam kako će se to tehnički uraditi. Ali i ja mislim da oni neće biti iznad cenzusa ( ni zbog SDP-a) pa ne vidim potrebu da se tu pravi matematika.

 • Na kom TVu bilo, da idem da ga kupim. Ovaj moj, što ga imam, ništa od toga.
  Malo je pomarandžasta 5.
  U Knjaževcu DS i SNS su koalicija.
  Da ti sada ne nabrajam ko je sve bio u UO kada su pomarandžasti i radikali bili vlast u Boru i ko se sve potpisivao na saglasnost za organizaciju besplatnih koncerata, a koje smo platili cca. 1 milion €. Puna vam je lista.
  Saša Mirković i te kako je prisutan u prostorijama PŽK.
  Možda treba da pritisnem dugme Ukljuc. na TVu?

 • Zasto mislite da ce i DS da se pita za buduce koalicije, posle izbora?Gradjanima Bora je dosta vise i njih i njihove koalicije sa SPS-om.Sta su to oni dobro uradili cime bismo se rukovodili na izborima?
  Ja mislim da ce svi dobiti po malo i da ce za sklapanje koalicije biti haos!Cekacemo novu skupstinu mesecima.

 • Boranine – Ne bi se baš složio sa tobom. Jeste DS u koalicji sa SPS-om ali zamisli da DS to nije uradio posle zadnjih izbora ko bi bio na vlasti sada. Koalicija SPS(pups, js itd) i SRS (tada ih je još vodio Toma N.). Misliš da bi ta vlast bila bolja od ove?!? Dobro, to nema veze sa lokalom i problemima u Boru. DS jeste bio na lokalu u vlasti i čak je bio u koaliciji sa PŽK-om i zbog te gluposti je dosta srozala svoj ugled ali sad u DS nisu više ti ljudi koji su se „ogrešili“ i sasvim drugačije, to jest bolje i odgovornije, funkcioniše stranka. Nema više „kafanske“ politike, strankom ne upravlja samo „odabrana grupica“ već ceo OO DS Bor i meni kao večitom kritičaru za sada odgovara ovakav rad stranke. I mislim da će DS „glatko“ dobiti ove izbore i da neće biti haosa u pravljenju vlasti kao što misliš. Dvedeseti je blizu i videces. Pozdrav.

 • Ako nešto u meni izaziva gađenje u političkim kampanjama to je korišćenje osoba koje izazivaju žaljenje kod svakog normalnog čoveka. Upravo sam gledala na sezamu plaćeni termin Pokreta za promene i poludela. Gde su do sada bili. Zlata Marković do sada nije znala gde oni imaju prostorije. Što ih nije posećivala dok je bila odbornik i predsednik skupštine i slikala se sa njima i obećala bolje uslove i naravno ta obećanja ispunila. Dokle bre.

 • Ima jedan članak objavljen u Borskom problemu “ Politička staklena menažerija“, lep članak a ima i lepu fotografiju. Slikala se neka deca, a u sredini stoji jedan deda i drži se za jaja. Mnogo mi liči na jednog tipa iz prošlosti, nije valjda vakrso, sačuvaj me Bože. Ne verujem, ovaj mi izgleda kao vuk kad mu ispadnu zubi. Ovo je sigurno njihov deda i tu je sigurno samo da da deci pare. Al’ ako ne krene to rudno telo T ja neznam odakle će da im da, sigurno će da ih laže. A deca ko deca….

 • Ove sa brojem 7 u gradu zovu cuclanovci. Ja prvo pomislio da ima neke veze sa cuclama. Ali, ne, radi se o Cu Klanu (Cu Clan). Svako veče oko 21 održavaju se zajednički kolegijumi RTB i Bolnice, zajedno sa poslovnim partnerima.
  Interesantno je i da liste 5, 6 i 7, imaju istu partijsku ćeliju. Ćeliju u Zabeli. A ja mislio da kriminalcima zabranjeno bavljeno javnim poslovima.

 • Cuo sam da Topcider radi punom parom!1000din.=1glas… :-)…Znaci trebace oko 10.000E za prelazak cenzusa…onima koji imaju pristup Topcideru to nije nikakav problem…+ malo ucenjivanja,pa malo laznih obecanja…A i sjatio se neki silan nepoznati svet u Bor…nikada nisam na ulici sretao vise neznanaca!Da nije Bor iznenada postao atraktivna turisticka destinacija?! :-D…Da nije tuzno bilo bi smesno…al’ sve se nesto nadam da su Borani malo pametniji i mudriji!Uzmite sve sto vam daju,ali ne nasedajte na demagogiju koja nas je vise puta odvela u sve vecu propast!

 • Pa tu je diktator,koje je sinoc gledao Sezam televiziju mogao je da ga vidi i cuje gomili njegovih lazi i obecanja,naravno drustvo su mu pravili onaj sto ovom narodu duguje jos po 980 eur-a,ako me pamcenje dobro sluzi a i gosp.Rasim Ljajic.
  Naime gospodin makedonac je otvorenih ociju kako je sam rekao, obecao gradjanima Bora da ce sve uraditi za njih i da nista ne laze kao i dosada sto ih nije lagao.Boze da li taj covek moze uopste da zaspi,koliko je svojih neistomisljenika unistio odkako je vaskrsnuo i sada ocekuje da mu se ukaze poverenje.Ako borani budi dali glas ovom tiraninu onda i treba da nas sve zgazi,jer nista bolje ne zasluzujemo.

 • Pozdrav svim pratiocima Borskih i drugih blogova koji se sada trenutno bave izbornom problematikom Borskih birača.Mi bi smo sada hteli da skrenemo pažnju svima da je od danas toliko demokratski ARMAGEDON počeo ne demokratski da se odnosi prema pojedinim iznesenim komentarima na njegovoj INICIJATIVI.Kolko mi znamo ako se neka istina izrekne bez uvredljive sadržine a neko se u toj istini prepozna pa ako smatra da to nije istina neka i iznese svoj stav i komentar na iznešenu istinu.Mi naročito imamo mnogo lepih stvari i činjenica da postavimo sa komentarima na sastav odborničke liste SNS-a bez koalicionih partnera jer o njma ništa neznamo ali smo zato dobro obavešteni od naših drugova iz Bora naročito kakav je sastav kandidata za odbornike SNS-a Bor.Tu imate lekara odnosno doktorku,pa penzionera ortopeda i raznih esperata od kojih je deo bio kod SOSE na obuci kako da se ophode prema budućim biračima,a neki su bili malo na stručnim seminarima i do Genčićeve vile u Zaječaru.i da ne dužimo mnogo zamolili bi smo gospodina Stankovića da nam omogući preko E-Stava da građane Bora bolje upoznamo sa kandidatima za odbornike koje SNS Bor kandiduje na predstojećim izborima.A sve sa ciljem kako bi građani Bora odabrali najbolje kandidate za buduće odbornike u skupštini opštine Bor.

 • Nešto razmišljam, možda i nije loše što je Sosa nosilac liste jer on je do sada sjebo svaku partiju u kojoj je bio član – kandidat na izborima. Imam utisak da mu je to partijski zadatak od strane SNS-a ili SPS-a ili DS-a. On mu sada dođe kao Trojanski konj za G17.

 • Slobodna SNS Udruženi protiv Tirana
  Pozdrav svim pratiocima Borskih i drugih blogova koji se sada trenutno bave izbornom problematikom Borskih birača.Mi bi smo sada hteli da skrenemo pažnju svima da je od danas toliko demokratski ARMAGEDON počeo ne demokratski da se odnosi prema pojedinim iznesenim komentarima na njegovoj INICIJATIVI.Kolko mi znamo ako se neka istina izrekne bez uvredljive sadržine a neko se u toj istini prepozna pa ako smatra da to nije istina neka i iznese svoj stav i komentar na iznešenu istinu.Mi naročito imamo mnogo lepih stvari i činjenica da postavimo sa komentarima na sastav odborničke liste SNS-a bez koalicionih partnera jer o njma ništa neznamo ali smo zato dobro obavešteni od naših drugova iz Bora naročito kakav je sastav kandidata za odbornike SNS-a Bor.Tu imate lekara odnosno doktorku,pa penzionera ortopeda i raznih esperata od kojih je deo bio kod SOSE na obuci kako da se ophode prema budućim biračima,a neki su bili malo na stručnim seminarima i do Genčićeve vile u Zaječaru.i da ne dužimo mnogo zamolili bi smo gospodina Stankovića da nam omogući preko E-Stava da građane Bora bolje upoznamo sa kandidatima za odbornike koje SNS Bor kandiduje na predstojećim izborima.A sve sa ciljem kako bi građani Bora odabrali najbolje kandidate za buduće odbornike u skupštini opštine Bor.

  Moguce je da ste se gospodine obratili na pogresnu adresu, ipak se ovde obracate gospodinu Stankovicu, nikako gospodjici Stankovic INSAJDER Brankici. Mislim da je to prava adresa za pritužbe ove vrste …Jedino se jos tamo izjednačavaju optužnice i presude …. s tom razlikom što u nekim od tekstova koje si ispljunuo nema cak ni optužnice…Zamisli na sta bi ličilo kada bi tebe neko prozvao, kao porodičnog ( oženjenog ) čoveka koji posećuje motele u okolini Bora i obasjan svetlošću crvenog fenjera…recimo … gleda crtane filmove? Sam ? A kojoj to expertskoj grupi pripadate ti i tvoja devojka? Ili si dovoljno strucan da bi ponovo bio otpusten sa posla zbog nestručnosti ? Vrati se JUGIIIIIIIIII počeo sam da te obožavammmm 🙂

 • Slobodna SNS Udruženi protiv Tirana

  Pozdrav svim pratiocima Borskih i drugih blogova koji se sada trenutno bave izbornom problematikom Borskih birača.Mi bi smo sada hteli da skrenemo pažnju svima da je od danas toliko demokratski ARMAGEDON počeo ne demokratski da se odnosi prema pojedinim iznesenim komentarima na njegovoj INICIJATIVI.

  Što mi to ne kažeš lično kad se sretnemo, bilo na ulici, ili u prostorijama stranke?

  Nebuloze koje si pokušao da objaviš na Borskoj inicijativi sam prosledio onima koji su prozvani bez ikakvih argumenata i očekujte poziv za davanje iskaza po tom pitanju! Ako je neko za nešto optužen i oslobođen krivice, moraš da budeš svestan da taj neko nije kriv i neću da dozvolim takve provokacije na svom blogu.
  Što se tiče eventualnih prozivki u buduće, moraćete da mi pošaljete dokaze o tvrdnjama, a nakon toga i ja ću podržati i „pljuvati“ po krivcima, u suprotnom više vas neće biti na mom blogu!
  Vi ste svoju stručnost pokazali u vođenju stranke u Boru i dokazali da niste sposobni da organizujete ni stranačke izbore da budu regularni i pošteni, a sada kad vas više nema u rukovodstvu stranke, glumite pamet bez koje ni stranka a ni Bor ne mogu da žive!!! Dosta bre više!!!

 • Pa ja više nemam na kom blogu da idem i pročitam nešto normalno. A bre Zorane što ne zabraniš lična i unutrastranačka prepucavanja ljudi koji jednostavno ne znaju šta žele i gde se nalaze!!! Smaraju svojim glupostima!!!

 • Istina svakog boli pa i čoveka koga neznamo a pisaćemo svuda i o svakome ko može Boru i našim drugovima iz Bora naneti zla i svim građanima Bora.Za Armagedona nismo čuli dok nam naši drugovi iz Bora nisu javili ko je ustvari on i slažemo se sa svakim ko kaže da je do sada izdao sve svoje drugove a to što spominje nekoga iz bora u Borskom SNS-u pa nek mu se obrati ako je taj slučajno u njegovoj blizini.Kolko smo mi obavešteni blizu njega su samo SOSINI ljudi koji su zajedno sa njim tu došli da poprave ZLATANIN rejting.
  Za svačiju informaciju evo kako stoje stvari prema najnovijim istraživanjima koje vodi jedna veoma eminentna istraživačka kuća a kojoj i Aleksandar Vučić veruje redosled je sledeći:
  1. Blagoje Spaskovski-SOSA G-17+ 25%
  2.dr.Žika Golubović DS 18%
  3.Dragan Žikić SPS 17,5%
  4.dr.Predrag Balašević VDSS 17%
  5.Ivan Mihajlović LDP 8%
  6.dr.Zlata Marković SNS 5,5%
  7.Rade Mihajlović GG Borski Pokret –
  8.Dragan Marković DSS –
  9.Branislav Rankić SRS –
  10.Zeleni Srbije –
  Epa ovako vam je to juče izgledalo a danas najverovatnije nema većih promena uglavnom verovatnoća postoji da u opštinskoj vlasti prođe i neko ko se tome nije uopšte nadao a sve zahvaljujući baš uništenju Borskog SNS-a od strane Milana Bačevića i Blagoja Spaskovskog.Jer je drugi ne tako davno u hotelu Albo u Boru izjavio pred čelnicima G-17 plus i DS-a da mogu biti spokojni i da očekuju dobre rezultate na predstojećim izborima – u Boru više ne postoji SNS ja sam stigao do njihovog vrha-ovo su reči Blagoja Spaskovskog-SOSE-kad je odlučeno da on bude nosilac liste G-17+.
  Tako da će svi koji nisu ni bili članovi SNS-a a sada su na listi kandidata za odbornike SNS-a a ima ih onoliko kolko je SOSA rekao Milinku da ih dovede,posle 20 juna otići tamo odakle su i došli.Biće još izbora i zato se naši drugovi iz Bora lojalni pripadnici SNS-a mnogo i ne uzbuđuju jer su svesni situacije u kojoj su se našli-ali posle 20 juna će se videti koje vere a ko nevera.

 • Slobodna SNS Udruženi protiv Tirana – Jel stvarno veruješ u to što si napisao!?!?
  Eminentna istraživačka kuća !!! Šio mi ga Đura!! G-17 je u „zoni cenzusa“ zbog koalicije sa PŽK-om! Brzo će 20-jun i videceš!!! SNS si stavio na šesto mesto!?! I ja bih voleo ali nema šanse!! Gluplju i nerealniju prognozu još nisam video!!!

 • Vi ste neki neverovatno glupi ldpovci. Kad ste već stavili ovog Jocu na listu, što ga niste sakrili na 33-e mesto? A vi ga još poslali na tv da govori: mi iz LDP-a!!!!!!!
  Da li vas je bar malo sramota?
  Vanja, ženo, šta ti je trebalo da sa ovim čovekom sediš u studiju?
  Za koju funkciju ga planirate, recite odma da znamo. Za veće, odbornika ili za šta?

 • Ова прогноза редоследа странака нема везе са реалношћу. Г-17 је минорна странка, а Соса је човек који нема морални, стручни, нити кредибилитет у погледу резултата руковођења РТБ-ом. За годину дана РТБ је направио губитак од око 85 милиона долара, не плаћају ни струју, ни разне таксе општинском буџету… Зашто би онда неко гласао за Сосу и Г-17? Због Саше Мирковића? Због Вушовића? Због малог политиколога? Због Бошка Ничића или Жике Ракића? Заиста не познајем никога ко ће гласати за наведена лица. Са друге стране, нисам присталица СНС-а, али објективно, добиће минимум дупло више гласова од Г-17, а не пет пута мање како је „истраживање“ показало.

 • Ja sam resio da glasam za br. 6 i sada čitam ovde tekst nekog iz SNS koji ukazuje na sukobe i razlicitosti u stranci.
  Moje pitanje je da li je sukob u SNS ili između koalicionih partnera? Molim objasnjenje od merodavnih a cini mi se da je pisac teksta-komentara br. 76 i 83 upucen u sve sto se desava. Jeli to Milinko nesto mulja ispod zita?

 • Ima li iko informacije o tome koliko direktorskih mesta traži LDP da bi eventualno podržali vlast DS, SPS, G17+, RASIM LJAJIĆ, kao što čine svuda gde učestvuju na izborima? Koliko je rentacar automobila Radmila Gerov ustupila aktivistima LDP-a za kampanju u Boru? Ko to finansira, Čedomir od plate narodnog poslanika? Znači li to da neće na Skiatos pre avgusta? Čestitke na izboru trećeplasiranog kandidata za odbornike Joce Manića. Tako kvalitetan kadar je imao samo Dragan TAKOVO pa LDP ….da nije tužno bilo bi :)…mnogo :).
  SIRI BOR DA RADI i DALJE za Čedina letovanja, Sosine prijave za Grandove zvezde sa pesmom “ JA BARABA A TI VILA“, Dinkićevu obuku za vožnju DAMPERA, i Tadićeve pokušaje bavljenjem extremnim sportovima, tipa SILAZIM U BORSKU JAMU SA ŠLEMOM NA GLAVI SA UKUSNOM BORSKOM PICOM U STOMAKU, Dačićeve koferčiće pune kinte za Mrkonjićeve BORSKE KRUŽNE TOKOVE…

  ….VAMA OD MENE, ZA SREĆAN 21.JUNI…..BORSKI DAN PROMENA :))))))))))))))))))

 • Pisac svi do sada objavljenih komentara ne poznaje nikoga u Boru,od navedenih imena ali ima par drugova u Borskim različitim političkim opcijama tako da ga ti njegovi drugovi a uz to i dobro obavešteni prijatelji obaveštavaju o svim značajnijim događajima u Timočkoj krajini pa i o ovim sadašnjim u Boru.
  Tačno je kao što neko reče da možda Milinko ne mulja nešto ispod žita,jeste mulja i te kako a to sve pod nadzorom SOSE kako nas obaveštavaju naši drugovi iz Bora.A ima izgleda da ga je Aleksandar Vučić raskrinkao i da zna sve šta su pripremili sa Dr Zlatanom.Tako da lojalni članovi SNS-a nema šta mnogo da brinu posle ovih izbora na lokalu slede unutar stranački izbori a po predpostavci posle 20 juna mnogi će se vratiti tamo odakle su i došli.
  Moji drugovi iz Bora sada upućuju jednu molbu i apel Branislavu Rankiću i kažu da će mnogi glasati za SRS ako postavi Video i fono zapis sa 7 i 8 sednice SO Bor,gde je dr.ZLATANA izgovorila mnogo lepih reči na račun Predsednika SNS-a gospodina Tomislava Nikolića i ostaluh poslanika tada SRS-a koji su osnovali poslaničku grupu Napred Srbijo.

 • Poštovani,
  šta da poručimo punoletnim građanima Bora, a da nikog ne uvredimo, jer mi smo „raja“ i tražimo „gospodara“. Da li gospodara pronaći unutar građana Bora, ili nekog ustoličenog sa vrha neke od stranaka koje pretenduju na vlast, a možda je najbezbolnije kada bi se marsovci zaigrali i slučajno sleteli u naš grad. Ko zna.
  Po svemu sudeći izbori će proteći u značajnom bojkotu izbora, lično procenjujem da će izlaznost biti između 35-45% upisanih birača( jer se na tom spisku nalaze umrli pre više godina, sugrađni koji su se još odavno odselili širom sveta i još drugih anomalija), ali ta opomena neće biti dovoljna. Sve što ne bude glasalo 20.juna od 7-20, daje priliku mešetarima da pokažu svoje znanje i umenje. Zato predlažem svima izađite na izbore i vaše X mnogo znači, pokažite svoj revolt na život kojim živimo, u sredini koja je daleko ispod realnih mogućnosti. Izgleda da smo mi tipičan primer sredine koju je zadesila elementarna nepogoda zvana „tranzicija“. I oni što rade, pre svega u RTB, pitanje je dana kada će ih neko dekretom poslati na tržište rada. Kad u povoljnom trenutku, po pitanju cene bakra na berzi, ovaj tzv. gigant prijavljuje gubitak od 85miliona dolara, šta će biti kada cena bakru bude prepolovljena. Šta ćemo onda?

 • Pitanje je: da li postoji neka druga muzicka grupa a da se ne zove „Neverne bebe“?

  Odgovor: ne, ne postoji, samo oni i niko vise, tri, cetiri puita godisnje dok i ptice i dimnjaci ne krenu da ponavljaju one do zla boga pateticne stihove.
  Pricao mi Maza kako su mu upropastili koncert „Totoa“, kad su bili predgrupa

  Aman, dosta vise…

 • Meni ovi silni partijski likovi iz Beograda samo potvrdjuju koliko su ovi nasi lokalci minorni i koliko su nemocni da sami urade kampanju i u gradu u kome zive sami obezbede neku „vecinu“
  Nisam imao priliku da gledam spektakularno potpisivanje Ugovora o tehnickoj saradnji sa kanadskom firmom, masala…

 • Počinje polako da se klube u Boru odmotava ako je samo zakup prostorije bivše Borske banke 800 eura,kako nam prenose kolege iz Bora-dr.Zlatana stvarno ima veliku muku kako će namaknuti ogromna sredstva za sve ostalo što prati njenu promociju a očigledno je da ta promocija ne daje odgovarajuće rezultate.I oni koji su obećali polako se izmiču tako se juče dr. Zlatana žalila svojim pajtašima kako je zbog nečijeg obećanja stavila svoju karijeru na kocku i kako joj sve ovo u životu nije trebalo,kako je kod nje pečat stranke i da sada ona sve potpisuje a niko ništa ne plaća.Najverovatnije je neko natego odozgo i Sosu pa sada nema ništa od obećanja koje je Milinko dao Zlatani kad je uvlačio u priču sa njim a pod patronatom nekog jačeg iz BG-a.Od obećanog se kao što je juče rekla svojim najbližim saradnicima ništa ne realizuje,a i deo članova stranke stvarnih Naprednjaka nisu uspeli da najure pa im se tako neće ostvariti ideje da na ovim izborima omoguće Sosi i njegovima ubedljivu pobedu.Sada kad im se planovi ne ostvaruju a Vučić ih je provalio i dove njegove ljude i sa zdravim jezgrom SNS-a obezbeđuje pobedu SNS-a u Boru-Zlatana sigurno može do kraja izborne trke i da abdicira sa njene sadašnje pozicije.
  Iz razumljivih razloga bi to i trebala da uradi jer njeni nalogodavci nisu u SNS-u a svi znaju sada i koji su to i pitanje je dana kada će se ona po drugi put iz priče povući.

 • Dali je istina da LDP očekuje neke prinove iz SNS-a Bor i dali se vode pregovori sa istaknutim članovima SNS- o njihovom prelasku u LDP ili da se obratimo gospođi Gerov i Rankiću pošto je on uvek najbolje obavešten o svemu.
  Jedno posebno pitanje za gospodina Rankića ako prati ovaj blog
  koliko je do sada kodnjega prešlo naprednjaka i dali on još uvek ima tamo svoje insajdere-kad ćeš već početi da govoriš gosn.Rankiću ti to vrlo lepo znaš šta trbaš reći da bi ti se vratili birači ako to uradiš eto ti kombinacija znaš već sa kim.

 • Dali je istina da LDP očekuje neke prinove iz SNS-a Bor

  Naravno da je istina. I ne samo iz SNS.
  Ali nema tu nikakvih pregovora, svako je slobodan da potpiše pristupnicu. Kad posle izbora Odbor sedne da pregleda ko je sve rešio da uđe u LDP, videćemo kome ćemo to i dozvoliti.

 • Pa rekoh ti već. Svi su slobodni da potpišu pristupnicu, a ko će biti primljen videćemo. Ne razumem o čemu bi tu moglo da se pregovara.
  Ako i treći put napišeš isti komentar to će već biti spam.

 • Kragujevka
  Prema poslednjim informacijama od moje prijateljice iz Bora dolazi do opšteg rasula u izbornom štabu SNS-Bor.Dr.ZLATANA još sada počinje da se hvata za glavu ko će platiti sve napravljene račune na raznim stranama od hotela ALBO za gde se nezna cifra ali saznaćemo,preko Doma odmora sada klub Rudara Bor,Srpske krune,hotela Srbija,privatnog smeštaja aktivista iz Beograda(batinaša)koji iz Bora odlaze posle 20 a Borani ostaju da žive sa svojim komšijama,do raznih ekskluzivnih restorana gde je smo u Borskom vagonu do sada potrošeno preko 350.000,oo din.Koja li je cifra u ostalim navedenim objektima.
  Dali se dr.ZLATANA zapitala dali u njenom okruženju gde živi,radi i gde se po nekad sa svojom porodicom prošeta sreće gladnu golu i bosu decu,dali njihovi roditelji imaju sredstava da im priušte ono najosnovnije za njihovo uzrastanje-Prema ovome kako sprovodi svoju kampanju i kako se ponaša sigurno nije.Inače bi kako se predstavlja da je ozbiljan humanista drugačije vodila svoju kampanju razmišljajući više o gladnoj deci i o gladnim Boranima.
  Sigurna sam u jedo da bi dr.ZLATANA dobila ove izbore samo da nije ovolike pare bacila na ništa poput basnosnovnih računa za ručkove,večere i ostale rasipničke bahanalije.Ovako je sve stavila na kocku pa čak i svoju lekarsku karijeru zarad jedne pogrešno vođene politike,neznam ko je usmerav da se ovako ponaša i da troši ogromna sredstva a sigurna sam da efekta neće biti.Jer gladni neznaju za koga će glasati u nedelju a naročito mladi roditelji kad im deca plaču za bočicu čokoladnog mleka a dr.ZLATANA troši samo za jednu večerinku sa njenim istomišljenicima 10000 bočica mleka.
  Molimo vas građani Bora i čitaoci i pratici svih borskih medija na nasedajte na svačiju slatkorečivost jer ona već u ponedeljak 21 juna može biti najgorčija.

Napiši komentar

/* ]]> */